Yağsız inek sütünden süt proteinlerinin asit yardımıyla çökeltilmesi, yıkanması ile oluşan asit kazeinin gıdaya uygun nötralizan madde kullanılarak tekrar eritilmesi ve ardından Spray Dryer’da kurutulması ile elde edilen üründür.

Özellikleri

  • Akışkan Toz
  • Homojen Yapı
  • Kendine Has, Tat, Koku ve Renktedir.
  • Fermente Süt Ürünleri (Yoğurt, Peynir vb.)
  • Dondurma ve Dondurulmuş Tatlılar
  • İşlenmiş Et ve Et Ürünlerinde
  • Diyet Ürünlerinde
  • Soslarda
  • Fırıncılık ve pastacılık ürünleri
  • Yağ ile su fazın birbiri içerisinde homojen dağılmasını sağlar.
  • Protein olarak besin takviyesidir.
  • Yapı ve nem kontrolü sağlar.
  • Köpük oluşturucu ajandır.
  • Su bağlayıcıdır.