Peynir altı suyunun pastörizasyon işleminden sonra, filtrasyon tekniği ile mineral içeriği azaltılmış konsantrenin evapore edilmesi sonucu Spray Dryer’da kurutma ünitesinde tozlaştırılmasıyla elde edilir. Hiçbir koruyucu, renklendirici ve diğer katkı maddeleri içermemektedir.

Özellikleri

  • Akışkan Toz
  • Homojen Yapı
  • Kendine Has Aroma, Koku ve Renk
  • Fırıncılık ve Pastacılık Ürünleri
  • Bebek Maması Formülasyonları
  • Sporcu Beslenmesi
  • Fermente Süt Ürünleri (Yoğurt vb.)
  • Dondurma ve Dondurulmuş Tatlılar
  • Kahve Kreması
  • Şekerleme ve Atıştırmalık Gıdalar
  • Soslar ve Hazır Çorbalar
  • Protein kaynağı olarak besin takviyesidir.
  • Lezzet iyileştirmesi sağlar.
  • Esmerleşme sağlar.
  • Yapı ve nem kontrolü sağlar.
  • Dolgu materyali olarak kullanılır.