Yüksek kaliteli inek sütünden seperasyon yöntemiyle elde edilen süt yağının pastörize edilmesi ile üretilmektedir. Hiçbir koruyucu, renklendirici ve diğer katkı maddeleri içermemektedir.

Özellikleri

  • Homojen Parlak Yapı
  • Kendine Has Aroma, Koku ve Renk
  • Fırıncılık ve pastacılık ürünleri
  • Dondurma ve Dondurulmuş Tatlılar
  • Şekerleme ve Atıştırmalık Gıdalar
  • Süt ve Süt Ürünleri
  • Soslar ve Hazır Çorbalar
  • Tereyağ ve sade yağ için hammaddedir
  • Yağda çözünen vitaminler için taşıyıcıdır.
  • Üründe yağ içeriğini standardize etmek için kullanılır.
  • Dolgu materyali olarak kullanılır.
  • Viskoziteyi arttırır.
  • Üründe lezzet ve renk iyileştirmesi sağlar.