Yüksek kaliteli inek sütünden seperasyon yöntemiyle elde edilen süt yağının tereyağı kültürü eklenerek fermantasyona uğratılmasıyla  tam otomatik makinelerle yayıklanması ile üretilen üründür. Hiçbir koruyucu, renklendirici ve diğer katkı maddeleri içermemektedir.

Özellikleri

  • Homojen Parlak Yapı
  • Kendine Has Aroma, Koku ve Renk
  • Fırıncılık ve pastacılık ürünleri
  • Dondurma ve Dondurulmuş Tatlılar
  • Şekerleme ve Atıştırmalık Gıdalar
  • Süt ve Süt Ürünleri
  • Sadeyağ için hammaddedir.
  • Yağda çözünen vitaminler için taşıyıcıdır.
  • Üründe yağ içeriğini standardize etmek için kullanılır.
  • Dolgu materyali olarak kullanılır.
  • Üründe lezzet ve renk iyileştirmesi sağlar.