Yüksek kaliteli pastörize yağsız inek sütünün kuru maddesi arttırılarak pulverize yöntemiyle Spray Dryer’da kurutulup toz haline getirilmesi ile elde edilen doğal bir süt ürünüdür. Hiçbir koruyucu, renklendirici ve diğer katkı maddeleri içermemektedir.

Özellikleri

  • Akışkan Toz
  • Homojen Yapı
  • Kendine Has Tat, Koku ve Renk
  • Dondurma ve Dondurulmuş Tatlılar
  • Fermente Süt Ürünleri (Yoğurt)
  • Sporcu ve beslenme gıdaları
  • Çikolata
  • Şekerleme Endüstrisinde
  • Fırıncılık Ürünlerinde
  • Çorba ve Soslarda
  • Protein olarak besin takviyesidir.
  • Üründe lezzet gelişimini sağlar.
  • Yağ ile su fazın birbiri içerisinde homojen dağılmasını sağlar.
  • Esmerleşme sağlar.
  • Köpük oluşturucu ajandır.
  • İyi bir çözünürlük sağlar.
  • Dolgu materyalidir.