Yüksek kaliteli pastörize yağsız inek sütünün filtrasyon teknolojisi ile proteince zenginleştirilmiş konsantrenin pulvarize yöntemiyle Spray Dryer’da kurutularak toz haline getirilmesi ile elde edilen doğal bir süt ürünüdür. Hiçbir koruyucu, renklendirici ve diğer katkı maddesi içermemektedir.

Özellikleri

  • Akışkan Toz
  • Homojen Yapı
  • Kendine Has, Tat, Koku ve Renktedir.
  • Süt ürünleri
  • Proteince zenginleştirilmiş içecekler
  • Sporcu ve beslenme gıdaları
  • Fermente süt ürünleri (yoğurt, peynir)
  • Bebek mamaları
  • Şekerleme
  • Dondurma ve dondurulmuş süt tatlıları
  • Eritme peyniri
  • Kahve kreması
  • Atıştırmalık gıdalar
  • Yağ ile su fazın birbiri içerisinde homojen dağılmasını sağlar.
  • Protein kaynağı olarak besin takviyesidir.
  • İyi bir çözünürlük sağlar.
  • Esmerleşme sağlar.
  • Lezzet iyileştirmesi sağlar.
  • Su bağlayıcıdır.