Peynir altı suyundan filtrasyon tekniği ile protein içeriğinin yükseltilip elde edilen konsantrenin pulvarize edilerek Spray Dryer’da kurutulması ile üretilmektedir. Hiçbir koruyucu, renklendirici ve diğer katkı maddeleri içermemektedir.

Özellikleri

  • Akışkan Toz
  • Homojen Yapı
  • Kendine Has Aroma, Koku ve Renk
  • Fırıncılık ve pastacılık ürünleri
  • Bebek Maması Formülasyonları
  • Sporcu Beslenmesi
  • Fermente Süt Ürünleri ( Yoğurt vb.)
  • Şekerlemelerde
  • Dondurma ve Dondurulmuş Tatlılar
  • Kahve kreması
  • Şekerleme ve Atıştırmalık Gıdalar
  • Soslar ve Hazır Çorbalar
  • Protein kaynağı olarak besin takviyesidir.
  • Lezzet iyileştirmesi sağlar.
  • Esmerleşme sağlar.
  • Yapı ve nem kontrolü sağlar.
  • Dolgu materyali olarak kullanılır.