Kaşar Peyniri, Mozzarella Peyniri vb. peynirlerinin tekniğine uygun olarak üretilmesi ve ardından Spray Dryer’da kurutulmasıyla üretilmektedir. Hiçbir koruyucu, renklendirici ve diğer katkı maddeleri içermemektedir.

Özellikleri

  • Akışkan Toz
  • Homojen Yapı
  • Kendine Has Tat, Koku ve Renk
  • Fırıncılık ve Pastacılık Ürünleri
  • Bebek Mamaları
  • Sporcu Beslenmesi
  • Fermente Süt Ürünleri (Eritme Peynir vb.)
  • Dondurma ve Dondurulmuş Tatlılar
  • Şekerleme ve Atıştırmalık Gıdalar
  • Sos, Çeşni ve Hazır Çorbalar
  • Lezzet iyileştirmesi sağlar.
  • Protein olarak besin takviyesidir.
  • Yağ ile su fazının birbiri içerisinde homojen dağılmasını sağlar.
  • Esmerleşme sağlar.
  • Yapı ve nem kontrolü sağlar.