Tereyağ Ürünleri

Slava Süt üretim tesislerinde, tereyağı üretimi pastörize edilmiş kremadan yapılır. Süt santrifüjleme işleminden geçerek kısa bir sürede krema kısmı sütten ayrılmış olunur. Bundan sonra pastörizasyon işleminden geçer. Yani burada krema hızlı bir şekilde ısıtırlır ve saniyeler içinde tekrar oda sıcaklığına soğutulur. Krema olgunlaşması için yaklaşık 20 saat bekletildikten sonra Tereyağı makinalarına aktarılır. Burada iyice çırpılarak kremadan tereyağı elde edilir ve bu işlem esnasında bir yan ürün olan ayran yağdan ayrılır.Elde edilen tereyağı şekil verildikten sonra paketleme işlemine geçirilir. Ortalama olarak 1 kg tereyağı elde etmek içi yaklaşık 20 kg süt kullanılır.

Kahvaltı sofralarında bal ve reçel gibi tatlılar ile tüketebileceğiniz sevdiğiniz geleneksel lezzette Slava Süt tereyağı. Pasta, börek vb. hamur işlerinizde tariflerinize lezzet katar. Slava Süt’ ün hijyenik üretim tesislerinde yüksek kalitede üretilir ve sağlıklı ambalajlarda farklı kullanım alanlarına uygun gramajlarda paketlenerek satışa sunulur.

TEREYAĞ

Tereyağ 250G
Tereyağ 500G
Tereyağ 1000G
Tereyağ 25KG